POWDERBROWS

Techniek

Powderbrows

Resultaat

Gemiddeld 1,5 jaar

Prijs

€ 350,-

Voordelen

Geschikt voor alle huidtype
Heel natuurlijk poedereffect
Wakker worden met mooie wenkbrauwen
Geen beschadiging van de huid
Zeer goed toe te passen
Bijna geen roodheid of zwelling
Geen kale plekken
Geen littekens

Informatie

Wat zijn Powderbrows?

Bij Powderbrows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powderbrows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof u uw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder heeft ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 1,5 jaar de wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van uw mooie wenkbrauwen.

Hoe ziet een Powderbrows behandeling eruit?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald/hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de PMU wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kan er een zachte poeder effect gecreëerd worden. Wij werken met een hoogwaardig Duits kwaliteit PMU apparaat met CE keuring. Doordat we hiermee geen trauma aan de huid bezorgen kunt u een mooi eindresultaat verwachten. Ons apparaat is uitermate geschikt voor het toepassen van de powder brows techniek. Voordat we beginnen met de behandeling nemen we uw wensen door. We bespreken hoe u uw eigen wenkbrauwen voortekent en wat voor kleur u gebruikt. Uiteraard zullen we u adviseren over de kleur en vorm die past bij uw gezicht. Hierna zullen we de wenkbrauwen voortekenen op basis van uw wensen. Dit doen we door middel van onze speciale browmapping techniek waarmee we in 12 stappen een vorm teken die past bij uw gezicht. Alles wordt nauwkeurig afgemeten en voorgetekend. Na uw goedkeuring beginnen we met het toepassen van de powder brows techniek. Nadat de powder brows techniek is toegepast bespreken we de nazorg en maken we een afspraak voor uw nabehandeling. Heeft u nog vragen over de behandeling? Neem dan contact met ons op per telefoon, mail, WhatsApp of Instagram.

Hoe lang duurt een Powderbrows behandeling?

Gemiddeld duurt de permanente make-up behandeling bij Powder brows 2,5 uur. Tijdens de intake willen we graag weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. In de eerste instantie zullen we de wenkbrauwen voorteken aan de vorm van uw gezicht en uiteraard uw wensen. U ontvangt advies om een vorm te bepalen die past bij uw gezicht. Als we samen de juiste vorm hebben gecreëerd brengen we een aantal pigmenten aan op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij u past. Wij hebben verschillende pigmenten om de perfecte kleur te bepalen die past bij uw gezicht. Hierna starten we met de behandeling. Na de behandeling krijgt u nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Hoe lang gaan Powderbrows mee?

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits u zich houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kan genieten van uw PMU. Daarnaast is het van belang hoe u zelf met uw huid/wenkbrauwen omgaat. Gaat u nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Waarom Powderbrows?

  • Geschikt voor alle huidtype: droog/vet/gecombineerd/grove poriën;
  • Zeer geschikt voor de rijpe huid;
  • Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading
  • Heel natuurlijk poedereffect;
  • U wordt wakker met mooie wenkbrauwen;
  • Touch up gemiddeld pas na 1,5 jaar;
  • Geen beschadiging van de huid omdat Angel Beauty beschikt over de allernieuwste apparatuur en pigmenten;
  • Zeer goed toe te passen bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen;
  • Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar waardoor u dezelfde dag weer aan het werk kan.

Wat kost een powderbrows behandeling?

De prijs van Powder brows is €350,- inclusief nabehandeling. Voor al onze permanente make up prijzen kunt u terecht op de permanente make up prijzen pagina. De nabehandeling vindt na ongeveer 6 weken plaats. Bekijk prijzen

Hoe genezen powderbrows?

Na de powder brows behandeling is het pigment net gezet en begint uw huid met het herstelproces. U kunt dit vergelijken met een schaafwond op de knie. Tijdens dit proces kunnen er korsten ontstaan. Het pigment is niet meer zo zichtbaar als direct na de behandeling. Dit komt omdat de huid het pigment niet herkent als lichaamseigen stof en hierdoor wordt het pigment afgestoten. Omdat de huid tijd nodig heeft om te herstellen komt u na ongeveer 6 weken terug voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling bekijken we hoe de powder brows zijn genezen. We zullen nogmaals een behandeling uitvoeren zodat het pigment beter wordt herkend door de huid. Het eindresultaat zal ongeveer 60% lichter worden dan direct na de behandeling. Zo heeft u een natuurlijk poeder effect dat gemiddeld 1,5 jaar meegaat.

Prijslijst

Powderbrows

€ 350

COMBI POWDER/NANO HAIRSTROKE BROWS

€ 400

OPFRIS BEHANDELING BINNEN 1 JAAR

€ 125

Voor bestaande klanten

OPFRIS BEHANDELING BINNEN 1,5 JAAR

€ 175

Voor bestaande klanten
*Alle behandelingen zijn inclusief nabehandeling m.u.v. opfris behandelingen

Foto’s