NANOBROWS

Techniek

Nanobrows

Resultaat

Gemiddeld 1,5 jaar

Prijs

€ 350,-

Voordelen

Heel natuurlijk en realistisch haartjeseffect
Wakker worden met mooie wenkbrauwen
Geen beschadiging van de huid
Zeer goed toe te passen
Bijna geen roodheid of zwelling
Geen littekens
Minder agressief voor de huid omdat de huid stipt gewond raakt

Informatie

Wat zijn Nanobrows (PMU)?

Nanobrows, is een semi-permanente make-up met de precisie van Microblading. Pigment wordt ingebracht onder de huid om de illusie te creëren van strategisch geplaatste hairstrokes voor vollere en mooier in vorm gebrachte wenkbrauwen.

Is er een reden waarom ik Nanobrows over Microblading zou moeten kiezen?

Hoewel beide processen een vergelijkbaar visueel resultaat opleveren, veroorzaakt Nanobrows weinig tot geen trauma aan de huid – wat een snellere genezingstijd oplevert.

Met Microblading kan het huidtype vaak een rol spelen in het eindproduct en droge tot normale huidtypes leveren vaak een frisse finish op, terwijl gecombineerde tot vette huidtypen soms zachter kunnen genezen – Nanobrows zullen genezen tot een helderder resultaat, mits de juiste nazorg wordt genomen om het resultaat te verzekeren. Als u eerder uw wenkbrauwen heeft laten doen met de Microblading techniek, kunnen Nanobrows een betere optie zijn als het gaat om retentie. Naarmate de huid wordt bewerkt en opnieuw bewerkt door het proces van microbladen, wordt het moeilijker voor uw huid om het pigment te behouden.

Nanobrows dient als een oplossing hiervoor omdat het het pigment met een digitaal apparaat insluit en een diepere plaatsing mogelijk maakt zonder schade aan te richten aan de huid.

Hebben Nanobrows invloed op het bestaande haar?

Nanobrows hebben geen invloed op het bestaande haar, maar hebben juist het tegenovergestelde effect en kunnen helpen bij het stimuleren van de haargroei. De naald penetreert in de huidlaag waar zich slapende follikels en collageen bevinden. Kortom alleen maar voordelen.

Redenen waarom je PMU kunt toepassen:

  • u bent allergisch voor gewone make-up;
  • overmatige epilatie;
  • weinig natuurlijke wenkbrauwhaartjes;
  • geen tijd of zin om dagelijks make-up aan te brengen;
  • smudge proof: geen angst om uw getekende wenkbrauwen weg te vegen;
  • na bijvoorbeeld chemotherapie.

De behandeling

Allereerst wordt er een intakegesprek ingepland waarin onder andere de gewenste + optimale vorm en kleur worden besproken en de contra-indicaties. De PMU bestaat altijd uit een behandeling en een nabehandeling. De eerste behandeling duurt rond de twee uur. De wenkbrauw wordt uitgetekend en de pigmentkleur wordt gekozen in overleg. Na de eerste behandeling wordt de pigmentkleur tot 40% lichter.

U krijgt naderhand instructies mee over nazorg zodat de huid optimaal kan genezen. Na zes weken volgt de tweede behandeling om het resultaat te perfectioneren.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met PMU-specialiste Minh om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Prijslijst

NANO HAIRSTROKE BROWS

€ 350

COMBI POWDER/NANO HAIRSTROKE BROWS

€ 400

OPFRIS BEHANDELING BINNEN 1 JAAR

€ 125

Voor bestaande klanten

OPFRIS BEHANDELING BINNEN 1,5 JAAR

€ 175

Voor bestaande klanten
*Alle behandelingen zijn inclusief nabehandeling m.u.v. opfris behandelingen

Foto’s