PERMANENTE MAKE-UP EYELINER

Techniek

PMU Eyeliner

Resultaat

3 tot 5 jaar

Voordelen

Bespaart u tijd/kosten
Fris en verzorgde uiterlijk
Uw eyeliner is altijd symmetrisch

Informatie

Permanente make-up eyeliner

Het is bekend dat u met permanente make-up veel tijd bespaart. Met permanente make-up kunt u ook denken aan eyeliner. Staat u iedere ochtend heel lang voor de spiegel om uw eyeliner perfect te tekenen en bent u dat helemaal zat? Dan is permanente make-up eyeliner voor u de oplossing. U wordt wakker met eyeliner. Hoe mooi is dat? Eyeliner kan op verschillende manier toegepast worden. Op deze pagina leggen we de soorten eyeliners uit en welke het meeste wordt gekozen.

Hoe wordt PMU eyeliner toegepast?

Permanente make-up wordt toegepast door middel van een PMU apparaat met een naald/hygiënemodule. Met kleine bewegingen worden de pigmenten onderhuids aangebracht. Op de oogleden brengen we een eerst een verdovende créme aan. Zo ervaart u minder pijn tijdens de behandeling.

Met een pmu eyeliner brengen we pigment in de huid van uw ooglid aan, vaak aan de wimperrand. Er zijn verschillende soorten eyeliners. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Het bespaart veel tijd iedere morgen.

Maar andere redenen om permanente eyeliner te nemen zijn:

  • Allergie of gevoelig voor make-up
  • Je wilt niet dat je make-up uit loopt
  • Je hebt geen wimpers meer door een aandoening
  • Je vindt het moeilijk om zelf make-up aan te brengen

Infralash

Dit is de meest natuurlijke vorm van een pmu eyeliner en wordt infralash genoemd. Een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. De dikte is in overleg. Het idee achter een infralash is optische diepte aan de ogen en het voller lijken van uw wimpers. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.

Classic eyeliner

Deze vorm van een eyeliner is voller en heeft een wing (zie foto). Een design eyeliner wordt toegepast bij mensen die de wens hebben om een make-up look te creëren Deze techniek wordt aangebracht op het bovenste ooglid. Het maakt de ogen hiermee groter en kan het een liftend effect geven.

Shaded eyeliner

Een shaded eyeliner heeft aan de bovenkant een schaduweffect (zie foto). Het geeft een natuurlijke look. Met een schaduweffect creëer je meer zachtheid in je eyeliner. Het geeft een zacht oogschaduw effect.

Hoe lang gaat pmu eyeliner mee?

Eyeliner heeft het voordeel dat het nooit echt weg zal gaan. Ongeveer na 3 tot 5 jaar zal de kleur wat vervagen en is een touch-up aan te raden.

Mag ik lenzen in tijdens de behandeling?

Nee, u mag tijdens de behandeling geen lenzen in. 24 uur na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen aanvoelen, het is niet raadzaam om lenzen in te doen omdat de oogleden nog gezwollen kunnen zijn.

Persoonlijk advies van Angel Beauty

Wij adviseren altijd om goed na te denken over eyeliner omdat het best lang mee gaat. Hou het daarom zo natuurlijk mogelijk door niet een te dikke lijn te willen.

Prijslijst

LARGE EYELINER / SHADED EYELINER BOVEN

€ 300

LARGE EYELINER / SHADED EYELINER ONDER

€ 250

LARGE EYELINER / SHADED EYELINER BOVEN EN ONDER

€ 500

MEDIUM EYELINER BOVEN

€ 250

MEDIUM EYELINER ONDER

€ 200

MEDIUM EYELINER BOVEN EN ONDER

€ 400

INFRA-LASH BOVEN

€ 200

INFRA-LASH ONDER

€ 150

INFRA-LASH BOVEN EN ONDER

€ 300

*Alle behandelingen zijn inclusief nabehandeling (indien nodig).

Foto’s