PERMANENTE MAKE UP VOOR LIPPEN

Techniek

Permanente make up lippen

Resultaat

Gemiddeld 3 jaar

Voordelen

Geschikt voor alle lipvormen
Heel natuurlijk nude effect
Mooie zachte contouren
Wakker worden met perfecte lippen
Geen beschadiging van de huid
Zeer goed toe te passen
Bijna geen roodheid of zwelling
Geen littekens

Informatie

Lipliner

Deze lippigmentatie maakt een goed zichtbare of subtiele contour langs de lippen. Er wordt rekening gehouden met uw eigen lipkleur, favoriete lipstickkleur en de vorm van uw mond.

Lipliner met schaduw

Dit is een lipliner met schaduw naar binnen. Eerst wordt de lipline aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd. Met deze methode kan de lipline iets ruimer gezet worden dan de eigen liprand zodat de lippen voller lijken.

Full lips

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben. Met deze methode kan ook de lipline iets ruimer gezet worden dan de eigen liprand zodat de lippen voller lijken.

Voor wie is permanente make up lippen bedoeld?

  • asymmetrische lippen
  • correctie van een hazenlip/schisis
  • vale/bleke lippen
  • donkere lippen oplichten/lip enlightment
  • voor degene die hun contouren van hun lippen kwijt zijn door fillers of Herpesvirus.
  • smalle lippen

Hoe lang duurt de behandeling?

Gemiddeld duurt de Permanente make up lippen behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake willen we graag weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zullen we de lippen voorteken. Samen kiezen we de juiste kleur. Omdat wij gebruik maken van Tina Davies pigmenten, kunnen we eerst de kleur uitkiezen door middel van een lipgloss. Zo weet u precies welke kleur u op de lippen krijgt voordat we het pigmenteren. Ideaal dus! Als u tevreden bent en akkoord gaat starten we met de behandeling.
Na de behandeling geven we nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Hoe lang gaat permanente make up lippen mee?

Het resultaat van permanente make up lippen gaat gemiddeld 3 jaar mee. De behandeling bestaat uit 2 sessies.

Waarom zijn de resultaten van Lippigmentatie nu natuurlijker dan vroeger?

Vroeger werd een een liplijn getatoeëerd. Vaak werd deze te diep in de huid geplaatst waardoor het na een lange tijd kon verkleuren. Ook werden de lippen te veel omlijnd. Met de allernieuwste technieken zijn de resultaten van lippigmentatie erg natuurlijk. Zo worden de lippen niet veel omlijnd en proberen we vaak de eigen contouren van de lippen aan te houden. Tegenwoordig worden de lippen volledig gepigmenteerd met een zachte kleur. Dit geeft een natuurlijk effect. Het lijkt alsof de lippen mooi doorbloed zijn.

Wat zijn de kosten?

De kosten van permanente make up lippen zijn vanaf €200,- inclusief nabehandeling. Voor al onze tarieven kun je terecht op de permanente make up prijzen pagina.

Prijslijst

LIPLINER

€ 250

LIPLINER EN SHADOW

€ 350

OMBRÉ LIPS

€ 400

FULL LIPS

€ 400

*Alle behandelingen zijn inclusief nabehandeling

Foto’s